Over Liesbeth Vos

Liesbeth creëert mogelijkheden voor groei en zichtbaarheid van Huis van Belle en verbindt onze kracht en missie met de krachten van andere partijen. Daarnaast draagt ze bij aan nieuwe Belle beleefmomenten, schrijft ze en houdt oog op trends en onze koers.

“Het mooiste wat ik een ander kan geven, zijn goede herinneringen. Herinneringen kun je blijven koesteren, die neemt niemand meer van je af. Denk maar aan die momenten waarop je je geliefd voelde. Momenten dat je waanzinnig huilde maar wist: Hoe beroerd het leven soms is, ik sta er niet alleen voor. Herinneringen van aanbidding, God dichtbij. Doorkijkjes omringt met opstandingskracht van Jezus. Gekoesterde momenten waarop je danst, lacht, kust en liefhebt.

Allemaal momenten die je bijblijven, die je verder helpen, inspireren, je laten groeien. Dat geeft je levensboom lengte, kracht en wortels. Daarom ben ik hier bij Huis van Belle. Om momenten te creëren, direct of indirect, waardoor meiden zich gezien voelen, waarop ze intens ervaren God is bij mij. Woorden brengen hoop en richting, Goede herinneringen is de beste grond om op te groeien. Het is je vangnet, je Pokon, je lucht, de kriebels in je buik, je verlangen naar die Nieuwe Dag. Alles wat meiden nodig hebben!

Meiden zoeken naar wie ze zijn. Afkijken mag, ook bij mij. Mijn zoektocht naar wie ik ben is nog steeds niet af. En vaak vind ik dat heerlijk. Ik ontdek nog steeds graag wie ik ben en waarom ik doe zoals ik doe. Misschien door mijn eigen zoektocht als moeder- which I love to be!- heb ik zin om ook voor ouders een plek te maken in onze Stichting. Juist voor hen, voor die mooie en pittige momenten van liefhebben en loslaten. Omdat we door die momenten Belle meiden nog meer laten groeien.”