Belle

GRATIS PROEFEXEMPLAAR? KLIK HIER!

Neem eens een kijkje in het tijdschriftenvak en het schreeuwt je om je oren: ‘Zo krijg je het perfecte bikinilijf!’, ‘dit vinden jongens lekker’, ‘het grote Seks ABC’….

In bladenland draait alles om de perfecte versie van jezelf te worden. Dat leer je door artikelen maar ook door je te spiegelen aan de perfecte gladgephotoshopte modellen in de bladen. customer-banner

Spiegelen is een belangrijke functie voor tienermeiden. Door naar anderen te kijken – hoe doet zij het- leren zij hoe ze zelf in het leven willen staan en hoe ze eruit ‘moeten’ zien. Wij als Stichting Huis van Belle willen dat ze in een realistische spiegel kijken. Daarom maken we Belle. Daarin schrijven we over hoe het leven met God er echt uitziet. Gebruiken we alleen echte meiden als model. En wordt er niet gephotoshopt.

Omdat we er heilig in geloven dat dit tussen alle andere meidenbladen moet bestaan. Belle komt recht uit ons hart. Lees ook deze prachtige brief van een vader aan zijn dochter over de invloed van meidenbladen op haar zelfbeeld.

Dit is Belle:

Belle Magazine 11 cover def

Meiden over Belle:

Willemijn: “Altijd als ik Belle uitheb, voel ik me bemoedigd en weet ik dat ik niet alleen ben!”

Sara: “Belle is het allerleukste blad dat er is!”

Rianne: “Ik lees Belle vooral om de artikelen over geloof. Ze leren me veel!”

Een abonnement nemen op Belle doe je hier.