Belledag 2018: neem je ouders en jeugdleider(s) mee!

Het is bijna weer zover: de Belle Dag! Ook dit jaar hebben we weer een speciaal programma samengesteld voor ouders en jeugdleiders.

Studiekeuze, grenzen en rolmodellen

Je kunt gezellig aansluiten bij het gratis ouderprogramma wat we voor je hebben samengesteld. Als jeugdleider ben je ook welkom! Het programma gaat over drie dingen: studiekeuze, grenzen en het zijn van een rolmodel.

1. CHE: Hoe maak je de goede studiekeuze?

Je kunt uit zoveel opleidingen kiezen, dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Voor ieder is wat wils. Maar wat is dan de beste keuze voor je dochter, en hoe help je haar als ouder hierbij? De CHE geeft een inspirerende en praktische presentatie.

2. Stichting Chris: Grenzen leren en bespreken

Tegenwoordig wordt er veel druk gelegd op jonge vrouwen, bijvoorbeeld op het gebied van lichaam en seksualiteit. Dan zijn ‘grenzen’ erg belangrijk, maar waar liggen ze en hoe geef je ze aan? Grenzen aanleren in de opvoeding kan voor sommige nog wel eens lastig zijn. Daarom komt Stichting Voorkom ook naar de Huis van Belledag met handvatten om grenzen aan te leren en te bespreken.

3. Huis van Belle: Een rolmodel voor je dochter zijn

Als ouder ben je een rolmodel voor je dochter. Ook al heb je dat gevoel soms helemaal niet, als ze volop aan het puberen is: ze vindt je belangrijk! Dat bleek uit onderzoek dat Huis van Belle onlangs deed onder tienermeiden, jeugdleiders en ouders. Hoe kunnen ouders dan een goed rolmodel zijn? Wat is belangrijk? Ontdek tijdens de afsluitende workshop van Huis van Belle hoe je je dochter empowert!

Zin in inspiratie over studeren, grenzen en een rolmodel zijn? Meld je aan!

Wat? Interactief, inspirerend (gratis!) programma bestaande uit 3 workshops
Wanneer?
7 april, van 10.00-13.00 uur
Waar? Christelijke Hogeschool Ede

Meer weten & aanmelden? Ga naar stichtinghuisvanbelle.nl/belledag2018