Het ouderprogramma van de Huis van Belledag.

Dit jaar hebben we speciaal voor ouders (en eventueel) jeugdleiders op de Huis van Belledag een programma met twee stevige, relevante workshops. Dus kom je je dochter brengen? Blijf dan zelf ook om een ochtendje bemoedigd te worden!

Op 11 maart 2017 beginnen we om 10:00 met het programma voor de meiden. Dan is er voor ouders nog even tijd om te kijken bij de stands en om 10:15 staat koffie en thee klaar in de collegezaal en om 10:30 beginnen we.

Programma voor ouders

10:30-11:45         workshop Raise Up.

koffie/ thee

12:00-12:45        workshop studiekeuze door de CHE

afsluiting rond 13:00

’s Middags is er tijd om Ede te bekijken of lekker te wandelen in de omgeving. Later volgt nog een blog over wat er zoal te doen is in Ede.

Raise Up

Raise Up verzorgt een workshop over social media en seksualiteit. Zij stelden zich al eerder voor in deze Blog http://stichtinghuisvanbelle.nl/programmaouders/.

CHE studiekeuze begeleiding

Je hebt als ouder net de keuze voor een middelbare school achter de rug voor je dochter, en dan moet je al weer een profiel kiezen. Weet jouw dochter al wat ze wil worden? Of heeft ze nog geen flauw idee?

Het begeleiden van studiekeuze blijft een leuke uitdaging. Marsha van Wijhe werkt op de CHE en vanuit haar ervaring daar geeft ze hierover tips en trics. Wat zijn de sterke en zwakke punten van je dochter; wat vindt ze interessant, wat kan ze goed maar ook; wat is haar passie? Natuurlijk is bij tieners nog van alles in ontwikkeling maar je kunt haar al wel bewust maken van de dingen die ze goed kan en belangrijk vindt.

Wil je erbij zijn?

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn. Geef je dan even op door een mail te sturen naar marit@huisvanbelle.nl. Het is een mooie kans om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen. Het programma voor ouders is helemaal gratis.

En je dochter?

Gaat jouw dochter al naar de Huis van Belledag? Voor haar is dit een dag vol goeie muziek (Hanne de Vries), inspirerende praatjes en uitdagende workshops. Verder ontmoet ze daar zo’n 700 andere meiden van haar leeftijd die ook Christen zijn. Kortom, het wordt een feestje!

Je kunt je dochter opgeven via huisvanbelle.nl/belledag2017 

We hopen je te zien!