Het persoonlijke verhaal van Roos

Huis van Belle bestaat 5 jaar. Door de jaren heen hoorden we regelmatig hartverwarmende verhalen van meiden, over wat wij voor hen betekenen. Dat delen we graag met je. Daarom spraken we een paar meiden om hun verhaal op te schrijven. Dit is het verhaal van Roos!

Het avontuur met Huis van Belle begon voor Roos bij haar vader. Hij stuurde zijn dochter een linkje naar één van onze eerste blogs, waarin we trots vertelden dat we een hele maand bestonden. “Ik was meteen verkocht. Huis van Belle en ik hebben veel meegemaakt. Op mijn 12e won ik een winactie, toen ik beloofde je kaartje uit te delen aan alle meiden die op mijn feestje kwamen. Een paar jaren later stortte ik mijn hart uit bij Huis van Belle, toen een jongen me had gedumpt.”

 

Belle heeft bijgedragen aan wie ik nu ben

Roos kwamen we in de loop der jaren veel tegen. Ook op een girlsnight in Dordrecht, waar ze reageerde op een oproepje voor een theaterstukje op de Belledag van 2014. Samen met haar vriendin genoot ze van deze ervaring. Daarna kwamen we elkaar tegen op New Wine, de EOJD en heel vaak in ons internethuisje en magazine. Nu Roos bijna 17 is, laat ze Belle een beetje los. Ze vertelde ons iets moois: ‘”Je groeide, meid wat gaaf om te zien wat je impact vandaag de dag is op zoveel jonge vrouwen! Ik groeide met je mee. Je hebt bijgedragen aan wie ik nu ben, een jonge vrouw die haar Hemelse Vader kent, weet hoe waardevol ik ben en hoe groot de kracht is die in mij zit. Dankjewel, Belle.”

Steun Huis van Belle!

Wil jij eraan bijdragen dat Huis van Belle de komende jaren nog veel meer meiden zoals Roos bereikt? Steun ons dan! Met een gift of maandelijkse bijdrage help je ons om meiden te helpen zich staande te houden in deze overweldigende wereld. Huis van Belle helpt hen op weg naar God en zichzelf door middel van blogs, het tijdschrift Belle en evenementen.

Leuk boekje!

Speciaal voor jou hebben we een superleuk boekje met toptips gemaakt dat je via de webshop kunt bestellen. Bestel het hier (klik).